Allen,

Het verhaal gaat  rond dat de Wieken weer open zou zijn. Laat me beginnen met te melden dat dit niet correct is. Hiervan is absoluut geen sprake!

Op dit moment is de Wieken opengesteld voor Avonturis, zijnde een basisschool die bij ons in huis is en daar ook al langere tijd een ruimte huurt. Daar zijn maximaal 10 leerlingen onder de 12 en 2 docenten aanwezig.
Daarnaast heeft het bestuur op verzoek van basisschool de Gezellehoek zaal 8 aan hen verhuurd, zodat ook de Gezellehoek kon voldoen aan de gestelde verplichting om weer open te gaan.  De Gezellehoek, betreft 23 leerlingen onder de 12 jaar en 2 docenten.  BS de Gezellehoek zal slechts tijdelijk gehuisvest zijn binnen de Wieken en wel tot het begin van de zomervakantie.

Uitdrukkelijk wil ik melden dat buiten de de 4 volwassenen (de docenten van Avonturis en de Gezellehoek) vanuit de Wieken er een beheerder is die soms wordt bijgestaan door 1 vrijwilliger/bestuurslid. Daarnaast is in de ochtend de schoonmaak aanwezig zodat voor aanvang van de lessen de toiletten en de ruimtes extra worden schoongemaakt.

Van een openstelling in de zin van “De Wieken is open er staan heel veel fietsen” is dus geen sprake.  De fietsen die nu voor en rond het gebouw staan zijn van de leerlingen van de Gezellehoek en Avonturis.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten jullie vragen en of opmerkingen hierover krijgen, noteer dan de gegevens van die persoon en vraag hoe hij/zij aan de informatie is gekomen.
Dan kunnen wij daarna met die persoon contact opnemen en uitleg geven.

Blijf gezond en wellicht tot binnenkort.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,  

Cor Koevoets,
Voorzitter