We gaan weer (beperkt) open!!

Eindelijk mogen we weer open, zij het met beperkingen. En natuurlijk gaan we dat doen, en wel op 7 juni 2021! Vanaf 08.00 uur bent u weer van harte welkom bij De Wieken.
Wel gelden de algemene regels nog steeds, maar daarbinnen zijn er weer voldoende mogelijkheden.
Helaas zijn er twee groepen nog (tijdelijk) extra beperkt, namelijk de zangkoren en de biljarters.

Koren: het binnen zingen door koren is helaas op dit moment nog niet mogelijk (klik hier voor meer informatie). De verwachting is dat dit bij stap 5 van het stappenplan weer wel mogelijk is. Wij vragen dus nog heel even uw geduld
Bron:

Biljart: voor de biljarters gelden er in principe geen belemmeringen, zolang het niet om wedstrijden gaat. Echter, de maatregelen (zie hieronder) blijven gelden. Een daarvan is het gescheiden houden van de verkeersstromen van de aanwezigen in het Wijkhuis. Dat betekent dat we helaas slechts één biljart kunnen inzetten, omdat de andere biljarts grenzen aan de looproutes die zijn ingesteld.

Hoe kunnen we iedereen tóch laten biljarten?
> vooraf reserveren, max 4 personen aan een tafel
> maximale duur reservering is één uur
> speelkosten € 1,- per persoon
> reserveren kan slechts voor één tijdsblok
> als je niet speelt, dien je op een vaste zitplaats plaats te nemen.

Algemene maatregelen t.a.v. veiligheid

 1. Was vaak je handen;
 2. Houd 1,5 m afstand;
 3. Klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 4. Alle doelgroepen (ook vrijwilligers en medewerkers) dragen een mondkapje tijdens een beweging (lopen) van A naar B in het buurthuis; mondkapje mag af als men heeft plaatsgenomen.
 5. De beheerder van het buurthuis zorgt voor een registratie van contactgegevens bezoekers (bij check-in)
 6. Gezondheidscheck en registratie zijn verplicht: de bezoekers vullen een gezondheidsverklaring in bij binnenkomst.
 7. Reserveren is verplicht. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
 8. Bij laagdrempelige inloop-activiteiten (inloopfuncties) geldt: aanmelden en reservering aan de deur bij aankomst/ binnenkomst op locatie.
 9. De verkeersstromen van de aanwezigen moeten goed gescheiden Ook in de sanitaire voorzieningen.
 10. De beheerder treft hygiënemaatregelen op de locatie, zoals het beschikbaar stellen van desinfecterende handgel en gelegenheid om de handen te wassen.
 11. In locaties waar mensen een vaste zitplaats hebben en waar geen doorstroom plaatsvindt zijn tot maximaal 50 personen per ruimte toegestaan. Een vaste zitplaats is dan verplicht. De open ruimte van De Wieken heeft ruimte voor slechts 30 personen, rekening houdend met de geldende maatregelen.

Bij niet naleven van de regels ZAL het personeel van de Wieken de mensen die zich niet aan de regels houden, hierop aan te spreken. Deze aanwijzingen dient u ook op te volgen.

Langzaam gaan we de goede kant op.
Laten we elkaar helpen en de regels volgen om allemaal gezond te blijven zodat snel ook de laatste stap kan worden gemaakt en we weer volledig open kunnen gaan.
Wie weet tot binnenkort!

 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Wijkbedrijf de wieken.