Wijkhuis de Wieken gaat weer open.

 Vanaf 25 september is het Coronatoegangsbewijs (= CTB) niet verplicht in buurthuizen, maar niet als er horeca-activiteiten plaatsvinden.
Neem uw CTB mee zodat u bij controle aan kunt tonen dat u een CTB heeft. Beter mee, dan om verlegen!

In het Wijkhuis de Wieken geldt:
> Bij binnenkomst verplicht handen desinfecteren bij de ingang.
> Sluitingstijd verplicht tussen 00.00 en 06.00 uur (geen bezoekers meer, muziek uit, keuken/bar gesloten, alleen opruimen mogelijk).

Controle:
De controle vindt – indien nodig – plaats door het gebruik van de coronacheck scanner app.
Indien een bezoeker weigert mee te werken aan een controle, is de bezoeker zelf verantwoordelijk voor de consequenties en niet de Wieken. De boete varieert per gemeente van € 95 tot € 2.500 en kan zelfs oplopen tot een bedrag van € 10.000,-

In de Wieken zijn overdag geen horeca-activiteiten. M.a.w. overdag schenken we geen alcohol en doen geen bestellingen vanuit de keuken, met uitzondering van de reguliere activiteiten.

De huurders zijn verantwoordelijk voor de personen die deelnemen aan de door hen georganiseerde activiteiten.
Wanneer iemand uit die groep in de openbare zaal alcohol wil nuttigen of iets uit de keuken wil bestellen, dan moet diegene zich door de huurder laten controleren op een geldig CTB.

De andere gewone bezoekers die niet onder de reguliere activiteiten vallen, moeten – als zij gebruik willen maken van de horeca – ten allen tijde het CTB tonen.

Uiteraard staat of valt alles steeds met de beslissingen en adviezen van de Overheid/RIVM en gemeente Roosendaal. De volgende persconferentie is begin november.

Neem altijd uw CTB mee zodat u bij controle aan kunt tonen dat u een CTB heeft.
Beter mee, dan om verlegen!

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten.

Bestuur Wijkbedrijf de Wieken