Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SKOORenfestival Roosendaal

maandag 10 juni 2019 @ 12:30 - 17:00

Het popkoor SKOOR is opgericht in 2008. Onder muzikale leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg zingen de ongeveer 60 leden van het koor bekende Nederlands- en Engelstalige popsongs, met pianobegeleiding van Thijs van Steen.

SKOOR is ambitieus, het wil het beste uit zichzelf halen en wil kwalitatief goede muziek en zang brengen. Vijf jaar geleden nam SKOOR het initiatief voor ‘SKOORenfestival Roosendaal’, dat jaarlijks gepland staat op Tweede Pinksterdag (10 juni). Op die dag wordt vanaf 12.30 uur opgetreden in de Kiosk van het Emile van Loonpark.

Hierbij zullen behalve SKOOR de volgende koren meedoen: Bekoor Bergen op Zoom, Buiten Bereik Oud-Gastel, Close-up Roosendaal en Akkoord Roosendaal. Elk koor geeft twee optredens in de Kiosk. Het wordt geen wedstrijd maar vooral een gezellig feest van zang en muziek. Bovendien is er een leuke creatieve activiteit voor de kinderen en er is een springkussen. Iedereen kan heerlijk in het gras zitten, maar er staan ook banken en tafels in het park en er is een bar.

Bij slecht weer gaat het festival niet door, maar in de afgelopen vier jaar is 2e Pinksterdag voor SKOOR steeds een gegarandeerd ‘mooie zangdag’ geweest!

Gegevens

Datum:
maandag 10 juni 2019
Tijd:
12:30 - 17:00
Site:
https://skoor.net/agenda/

Organisator

Skoor

Locatie

Emile van Loonpark